(Android) The Tiny Bang Story: Premium-point and click game мод на багато кристалів
Mar 11, 2022 23:53:59 GMT -5
Post by tratabarentag on Mar 11, 2022 23:53:59 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ The Tiny Bang Story: Premium-point and click game ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ The Tiny Bang Story: Premium-point and click game IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ мод на багато кристалів ▞▞▞
▞▞▞ The Tiny Bang Story: Premium-point and click game 2022 version ▞▞▞
Не працює на моєму s5. Я надіслав вам електронний лист, але відповіді немає.
Це акуратна маленька гра, але вона автоматично завершує головоломку, коли ви закінчуєте історію, тому немає особливого сенсу в збиранні частин.. головоломки дійсно не варті того, як ви закінчите історію, що залишає вам преміальна гра, за яку ви заплатили за колосальні 30 хвилин або, можливо, пару годин для тих, хто менше адаптується в іграх із прихованими об’єктами.. це гра з прихованими об’єктами, до речі.... 99 доларів США КУПИТИ, якщо ви купите це.....
Не реагує, довелося продовжувати перезапускати гру, дуже коротка гра не варта грошей
Шахрайство - ніякої гри, просто забирає ваші гроші і не дає завантажити - підроблені огляди
Страшно
Моя племінниця любить грати в цю гру, але деякі головоломки для неї занадто складні, і немає можливості пропустити їх, щоб вона могла продовжити гру. Було б 5, якби не складність.
Я вперше спробував цю програму на своєму OG Droid Incredible, і це було добре, але трохи розчаровує через маленький екран. Я щойно перейшов на Droid DNA і думав, що це буде чудово на великому дисплеї з високою роздільною здатністю, але на початковому титульному екрані він зависає. Музика продовжує відтворюватися в циклі, але екран ніколи не просувається вперед, і мені доводиться примусово закрити програму, щоб зупинити музику.
Крута ідея насправді дратує грати
Я завантажив це на свій планшет Nook HD, який спочатку не мав проблем. Однак на титульному екрані немає опцій для початку відтворення. Звучить музика, я бачу назву, але ніде немає головного меню тощо. Видалено та перевстановлено без покращень.
Він не завантажиться, і я злий. Скажіть мені, що робити, або я хочу повернути гроші.
купив його, і він не завантажується через помилки... дуже незадоволений, оскільки дуже чекав пограти в нього.
Не витрачайте час. Немає жодних інструкцій. Ти просто сидиш і шукаєш щось і не знаєш, як продовжити. Не варто економити свої дані
Одна з найкращих ігор, у які я грав за деякий час, але точно не вартує своєї ціни, це шлях, який закінчився за пару годин, тому це було великим розчаруванням
Я прошу повернути кошти в повному обсязі.. Я думаю, що Росія зламала Америку 🇺🇸.. Так багато помилок під час спроби завантажити файли, а безкоштовна версія відстойна. Немає напряму взагалі. Як я вже сказав, це, ймовірно, люди Трампа, які намагаються шпигувати за анти-козачами... ви знаєте розумних американців... Play Store, будь ласка, переконайтеся, що мої речі в безпеці..
Красива гра. Шкода, що короткий. Я час від часу перезавантажую, щоб грати. Сподіваюся, вони зроблять другу частину. Або щось подібне.
Learn Russian - Vocabulary Learning App Ta’lim sket
Подобаються кольори та графіка, і це дуже складно та захоплююче. Хороша робота. Одне з питань - це баран. Переконайтеся, що ви мало бігати, перш ніж запустити його.
Чому для гри потрібні дозволи на мої контакти та медіафайли? Чому він не запускається, якщо я не даю ці дозволи? Я навіть не можу оцінити гру, тому що я не хочу надавати їй ці дозволи, принаймні не знаючи причини, чому вони потрібні. З моєї точки зору, ці речі не повинні перешкоджати запуску гри.
Щойно купив, завантажив великий кеш, відкрив, перебрав логотип herocraft, логотип colibri games, перейшов на титульний екран і НІЧОГО. Залишилося БАГАТО пам'яті. Machinarium грав чудово. БУДЬ ЛАСКА, ДОПОМОЖІТЬ! Запуск оновленої версії 4.0.28 jelly bean. Не можу оцінити те, що я не можу використовувати. За $2,99.
Гарна гра, яка вартує покупки, але дуже коротка. Також був би вдячний за невелику кількість тексту, наприклад для меню довідки. Закінчився скидання всього рівня через відсутність тексту в меню.
Я не можу грати в цю прокляту гру! Виправте завантажений патч.
Чудова гра та ілюстрація! Працювало чудово, тепер воно не відкривається далі меню. Як і багато інших, перезавантажили, очистили кеш, видалили та перевстановили. Навіть після останнього оновлення він вилітає після гри, і мені доводиться починати все спочатку. Він працював, але не продовжував зависати після запуску на моєму Samsung galaxy 3.
Хороша гра. Зачекайте кнопку відтворення протягом 30 секунд. 10 секунд, щоб просто змінити підлогу. А споживання батареї досить велике.
Я не мав права грати в гру, тому що вона не завантажує її, нічого подібного ніколи не було
Я в основному дійшов до того, що збирав маленькі вигини труб, і не можу знайти останню після довгих пошуків, зараз це вже не весело
Це збій, мені довелося двічі перезапустити гру, тому що я взяв шматок, він зникає, але не з’являється в моєму інвентарі
Приємна весела гра, яку можна проводити у своєму власному темпі, доповнену чудовими дивними сценами :-)
Здається, є деякі проблеми, коли щось робиться не так. Я розгадав головоломки і зібрав все на рівні 2, але це не дає мені почати збирати пакунки... неможливо пройти. До того часу мені дуже сподобалася гра.
Грати на Galaxy Note. Невелика проблема відставання на початку гри. Виникла невелика проблема на етапі 4, проблема з помилкою. Перезапустив гру, вийшло добре. Пройшли всі етапи, все добре. Саундтрек непоганий, графіка акуратна. Складність була середньою. Загалом непогано.
Зазвичай я не купую ігри, але купив цю 1, тому що вона виглядала чудово. Я закінчив першу частину і дійшов до потяга, який йшов по коліях, але тепер він не відпускає мене далі. Це просто завмирає від мене. Це відстой. Я думаю, що це чудова гра, я не можу повірити, що вона не працює належним чином з моїм телефоном. Galaxy Note 2
The Tiny Bang Story: Premium-point and click game Piedzīvojumu spēles qxg
Чарівний світ. Деякі головоломки були дійсно важкими, але корисними. Також онлайн-чіти допомогли продовжити рух. Ілюстрація неймовірна і є причиною продовжувати. Хотілося б, щоб це не закінчилося після оновлення днями воно не відкривається на моєму телефоні. Бу.
Дуже розчарований. Застряг на екрані завантаження як на моєму Samsung S5, так і на моєму Tesco Hudl. Витратив свої гроші.
Я мало грав у цю гру, але я абсолютно ненавиджу ігри, які вібрують без поважних причин і не можуть бути вимкнені. Це дійсно дратує. Навіщо потрібна вібрація кожного разу, коли ви щось торкаєтесь? Принаймні нехай люди вибирають, хочуть вони продовжувати це чи ні. Видалено, оскільки вібрація зводить мене з розуму і робить гру неможливою для мене.
Потрібен зум для всіх телефонів
Подобається гра та графіка, але вона виходить з ладу приблизно на 1/4 частини гри (працює на примітці 2). Я видалив і почав знову, але він вилітає на тому самому місці.Я звернувся в службу підтримки, але все, що я отримав від них, це «чекати оновлення». Дуже розчарований!
Застряг на рівні 3. У мене є всі частини, але немає ні корабля, ні чогось іншого.Я думаю, що це дійсно весела гра, але я можу грати лише приблизно хвилину, перш ніж вона повідомить мені, що Tiny Bang Story перестала працювати! Будь ласка, допоможіть! Безумовно, потрібно довше. Мені дійсно сподобалося мистецтво та головоломки, але я був розчарований тим, як швидко я його закінчив
Вам справді потрібно повідомити людям, що це не працює з певними телефонами, перш ніж вони вирішать його купити. Вам справді потрібно оновити цю гру. Вкрай розчарований.
Гра чудова, але після того, як пограв у демонстрацію, а потім купив повну гру, я спробував натиснути на телескоп на першому рівні, але він не виявить. На демо-версії все добре працювало, і я зробив усе інше в грі, але не можу рухатися вперед
Гра крута, але вона змушує мене перезапускатися з самого початку щоразу, коли я граю в гру...я дійшов аж до 3-го рівня і маю перезапустити...
Не працює
Гра зависає під час завантаження екрана кешу. Застряг на 0%. Тепер я знаю, чому вони знизили ціну. 1 долар все ще надто дорого для гри, яка не працює. Оновлення 11/8 – виправлено проблему із завантаженням кешу. Після деякої гри це виглядає як пристойна гра-головоломка. Музика швидко старіє/повторюється. Коли потрібно знайти купу предметів, піктограми в правій частині екрана виходять за межі видимої області і ускладнюють визначення того, коли частина повинна піти. Напевно, краще на планшеті. Я додав 2 зірки
Було весело протягом приблизно 30 хвилин.... потім він був чорним екраном, і я не можу повернутися. Видалити, перевстановити, нада....такий сором!!!
Закінчив гру в повітряну кулю, але мені не вистачає 1 шматка полотна, тому я не можу нічого зробити
Примусово закривається на Droid 3. Можна завантажити кеш лише до 50% максимум, а потім він або примусово закриває, або скидає весь мій телефон. Вже очищено дані користувача та завантаження, видалено та встановлено 3 рази. Редагувати: у мене достатньо пам'яті
The Tiny Bang Story: Premium Avventura vufl
Помилка: не можна отримати шматок головоломки одного рівня 4. Шматок за дверима з серцем на другій рамі 4 рівня.
Не завантажує зайві файли. Каже, що відсутній файл пакета.
Мені сподобалася ця гра, СПОЧТУ! Це справді виклик. Це дуже потрібно, щоб змусити мене використати свій мозок, ОДНАК ВІН ЗАБАВЛЯЄ ПІСЛЯ РІВНЯ 2. ДЛЯ ГРИ, ЯКУ НЕОБХОДИМО КУПИТИ, ВИ ДУМАЄТЕ, ЩО МОЖЕТЕ ГРАТИ В НЕЮ ВСЕ Шлях. Я ВІДЧУВАЮСЯ, НАЧИ МЕНЕ ОБМАНУЛИ!! Крім того, я неодноразово видаляв і встановлював заново, я надсилав звіти про аварійне завершення роботи знову і знову. Як отримати відшкодування Hero Craft?
Гра дуже красива та складна, за винятком того факту, що вона продовжує зависати, і хоча я пройшов усі випробування, вона не дозволить мені перейти на наступний рівень. Дуже засмучує!
Чудова гра, але я відчуваю, що добре, я заплатив занадто багато за таку кількість рівнів. Закінчив через день.
Готові до Tiny Bang 2!
Дійсно важко грати на маленькому екрані.