Post by tratabarentag on Mar 12, 2022 0:26:59 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ Hitmasters ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Hitmasters IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ becsapja a végtelen erőforrást ▞▞▞
▞▞▞ Hitmasters 2022 version ▞▞▞
Maga a játék jó. Az egyetlen probléma, amikor megpróbálok nézni egy alkalmazást egy új felületre MINDEN alkalommal, amikor azt mondja, hogy nincsenek elérhető hirdetések.
én most töltöttem le de szerintem jo 😎😌😏😊👌👍👏
az indulástól kezdve. az indítás lefagy a visszaszámlálás után nem megy hozzá, elakad, újra kell indítani. nem sok móka javításra szorul, akkor a jutalmak nagy részét elveszíti. ki kell hagynod, hogy soha ne szerezz be. a rögzítés megváltoztatja a minősítést.
Nagyon szórakoztato játék de sok a reklám és a bugok.
Nagyon rosz bugos fos nem ajalom
Nagyon szép játék. Kicsit ismétlődő, de ez várható. Egy ötlet azonban valójában reklámozza a tényleges játékot. Nem látom, hogy ez a hamis szemét teljes mértékben hazudik a késztermékről. Egyik sem, 3 csillag a játékért, de mínusz kettő a hamis reklámért.
A játék jó, de meg lehet unni
Ez a játék nagyon idegesít. Hülye testmozdulataikat elviselhetetlen nézni, és nem engedhetik meg maguknak, hogy eredeti hanganyagot kapjanak a karakterek. Miért kell újra felhasználniuk a korábbi játékok hangját? Még a stílus is késztet arra, hogy kitépjem a hajam. Ha csak 79 embert öltem meg egy felrobbanó hordóval, miért kezdenék el a fogselymet vagy a robotot retardált arccal?
Szó szerint a legbosszantóbb hangzás arra hat, hogy „csípős” és naprakész legyen, ami azt jelenti, hogy a felnőttek csak azt mondják, hogy „még mindig naprakész” fortnite boss fortnite „jó, csak add hozzá a fortnite táncokat, gondolom”? Érted a lényeget, hogy ez a játék rendkívül bosszantó, ismétlődő és rekláméhes, mint az igazán rekláméhes, csak egy szörnyű játék, kérlek, KÉRJÜK, ne pazarold az életed erre a nyomorult játékra, mert nagy pofákat szop.
egyáltalán nem tudod megnyitni a játékot anélkül, hogy a játék összeomlana. És ha rákattint a fegyverre vagy a karakterrészre, amikor egy "!" legtöbbször az ingyenes fegyverhez vagy karakterhez van rajta, de szórakoztató tény, ha rákattint az ingyenes gombra, akkor nem adja meg a hirdetést az elemhez, csak azt írja, hogy nincs internet, még akkor is, ha teljes internetkapcsolattal csatlakozik bárok.
Kezdetben csak azért lett letöltve, mert a hirdetésben szereplő portálfegyver szórakoztatónak tűnt, de a fegyver láthatóan le van zárva, és nincs utalás arra, hogyan szerezhető be. Aztán amikor a játékon belüli értékelésre kérnek, gépelés közben egy hirdetést kapok.... Tényleg?
Csak letöltve és eltávolítva. Folyamatosan megkérdezi, hogy meg szeretné-e duplázni jutalmát nézéssel és hirdetéssel. Ha a nemet választja, akkor is rákényszerít egy hirdetésre, amelyet meg kell néznie.
Ez egy nagyon fos játék
Elég vicces, hogy ha nem nézel meg egy reklámvideót a legelső skinhez, akkor ez az egyetlen „új skin százalékos aránya” a mérőhöz. Nem fogsz látni más skint az egész játék során, hacsak nem nézel meg egy hirdetést. Ami a játékmenetet illeti, nem rossz. Kicsit gondolkodni kell.
Néhány keményebb szintre és kevesebb hirdetésre van szüksége. Egyes szintek túlságosan egyszerűek, és ha eléri az 50. szintet, a szintek csak ismétlődnek újra és újra és újra. Megköszönnék az új jelmezeket.
Jó játék, csak túl sok reklám. Játssz egy kört, hirdetést, játssz még egy kört. Tanulja meg az önszabályozást a hirdetéseken, és 5 csillagos játékot kap
Flight Pilot Simulator 3D Παιχνίδια ρόλων cte
Nézze meg a skinekkel és tárgyakkal kapcsolatos hirdetéseket, amelyek csak azért szükségesek, hogy a játék a rakodókeréken maradjon, és végül ne kapjon jutalmat.Most néztem meg egy hirdetést a Heisenberg skinről, és nem tudtam igényelni, mert az igénylés gombja végtelenül betöltődött. Néhány perc várakozás után meg kellett nyomnom a Skip gombot, pedig már néztem a reklámot. Nagyon kiábrándító, hogy ezeknek a hibáknak köszönhetően kimarad a gyűjthető tárgyakból a játékban.
A hirdetések folyamatosan összeomlik a játékban. Viccesnek tűnik, de nem tud játszani. Tartsa azt a gondolatot, hogy van frissítés. A frissítés után a hirdetések továbbra is hibásnak tartják, de most már nem csak összeomlik, hanem egy képernyőre viszi, amely szerint a 99. szint sikertelen. Néha úgy trükközhetem, hogy megengedem, hogy újra próbálkozzam Hope egy kihagyott hirdetésével.
Ez a játék egyfajta fizetés a nyerésért bc, hogy kill ranglistán játékosok lehet, hogy nem vásároltak hirdetéseket, és ez nem fair a többi ember számára, akiknek nincs hirdetésük.
Jo csak a ranglistán nem lehet elsőnek lenni mert kb.vezetek 300-zal fél óra múlva 2. Vagyok.
Ez vicces
Jó lenne néhány újítás
Nem ezt mutatta a hirdetés.
Kevesebb, mint 5 percig játszott. Az első pálya vége előtt volt egy hirdetés, majd amikor befejeztem a pályát, megkért, hogy értékeljem a játékot.... 1 szint után. Az értékelésem 1 csillag.
Hitmasters कार्रवाई tknr
Ez a játék sok hirdetéssel játszik, miután megnyertem egy kört, folyamatosan hirdetéseket játszik hirdetések után hirdetések után, nagyon szórakoztató, de leginkább bosszantó
Hitmasters Akcijske igre jqtq
Hitmasters ઍક્શન hzhx
Hitmasters ઍક્શન hrr
Szokas szerint a sok reklam b@ssz@ el a hangulatat, amugy jo lenne, szorakoztato.
Elég jó jatek
Ideje nagy részét hirdetések nézegetésével tölti. Annyira rossz, hogy kapsz egy hamis gombot a pálya "felajánlása" végén, megduplázod a játékban lévő készpénzt, de ez nem ajánlat. A folytatáshoz rá kell kattintania, és rákattintva egy hirdetést kap.Ez is egy hamis ajánlat, mivel ugyanarra a képernyőre viszi vissza, de ekkor megjelenik az igazi folytatás gomb. Túlságosan fertőzött a hirdetésekkel, és a rejtvények annyira bénák, hogy nyilvánvaló, hogy azt akarják, hogy a lehető leggyorsabban haladjon át, hogy a következő hirdetéshez jusson.
Jó és szórakoztató játék, csak szeretné, hogy ez egy kicsit könnyebb, hogy dolgokat
Hitmasters Akcija pev
Ez egy hurok
A játék rendben van. De nincs annyi fegyver, egyetértek, sok a reklám. 15 másodpercenként, és utálom a hirdetéseket.
Nem arról van szó, hogy rossz játék, csak annyira egyszerű, hogy unalmas. Nincs kihívás, és nagyon gyorsan elöregszik. Kapcsolja ki a WiFi-t és a mobil adatforgalmat, ha nem akar hirdetéseket.
Húúú, túl sok hirdetés! Komolyan, mint minden 20 másodpercben van egy... szomorú
Nem olyan nehéz, mint a hirdetésben. A hirdetések folyamatosan jelennek meg minden szinten, újrajátszással, frissítéssel és fegyverváltással.
Értem. A hirdetések fizetik a számlákat. Ez azonban bosszantó. Hirdetések a sorban állás közepén, hirdetések a beállítások képernyőjén stb. Tartsa őket szintek között, mint minden más alkalmazást.
Szr is meg nem is
Fuj ő👎👎👎👎👎👎🙅🙅🙅🙅👎👎👎🙅🙅🙅🙅
Ez a játék annyi reklámot tartalmaz, hogy nevetséges. Még egy hirdetés is volt az első főnök közepén. Párosítva ezzel azzal a ténnyel, hogy ez egy idióta egyszerű játék, amelyet új alapokon találhat, ez csak egy nyilvánvaló készpénzszerzés. Ne fáradj.