Post by rupnordselniathir on Mar 14, 2022 0:45:49 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ Lep\u0027s World 2 ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Lep\u0027s World 2 IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ мамят код безкрайни ключове ▞▞▞
▞▞▞ Lep\u0027s World 2 2022 version ▞▞▞
Харесвам тази игра, но изчиствам 12 нива, отколкото няма ниво за игра 😟😟
Откъсва тази игра
Играта е много добра, характеристиките също са добри, но причината, поради която дадох три звезди е, че трябва да дадат толкова много диманти за закупуване на bostures и ние трябва да гледаме добавки, но те не дават добавяне, за да видим, че няма добавяне там, ние трябва да откажете се и не давам 5 звезди за звезди
контролите са лоши, също периметърът на обекта (зона на докосване, в която движещо се същество причинява смърт) е много лош. Съвет за използване на повече физика (нейната физика на Sime).
Играйте тази игра. остана на 6/3
Играта ми харесва,но 3 е по яка
Това е добра игра и наистина я харесах.и завършвам тази игра Чакам още нива в тази игра.Молбата ми е Не спирайте тези нива, трябва да изградите тази игра с повече нива.и благодаря за тази игра.и Харесва ми, хареса ми.
Тази игра е толкова лоша в тази игра е много глупави проблеми 😠😠😠😠
Най-лошото изживяване с тази игра. Само игра, ориентирана към пари, винаги иска пари за закупуване на скъпоценни камъни. Реклами. Показват се отново и отново. Най-лошата игра.
Тази игра е толкова трудна... Не, така или иначе не ми харесва😩😩😩
Супер е
Харесвам тази игра, това е толкова лесна и толкова трудни игри Страхотна работа 🌸🌹🍀🍁🌼
Това е много глупава игра, в която се оказваш от другата страна на човека, когото трябва да убиеш, много глупав
Lep's World 2 街機 rbab
Тази игра е много добра, но добавянето идва след една игра
Lep's World 2 Arkádové nxv
Играта е невероятна... Теглете ))
Здравейте приятели, изтеглете тази игра Просто й се насладете. И си спомняте старите дни
На ниво 3-8 пропилях всичките си диаманти, за да взема жълъди, за да застрелям рицаря. Използвах 1000 жълъда, за да застрелям рицаря, но не работи!
Харесва ми, но нивото 8 -12345678 е твърде трудно, би било страхотно, ако беше малко по-лесно
Аз нямам проблеми с играта само дето има твърде много реклами.🙂😄😃😀😺🥰😍🤩😘😜😸😻😽
Block Tank Wars 2 Premium আর্কেড fxjs
spr e I 3te gi prewurtqh
Дайте шанс и гледайте видео, но когато го докосна. не работи 🙁🙁🙁😭😭😭😭😭
Няма нужда от подобряване, просто трябва да актуализирам Имам предвид огромна актуализация, защото е една и съща от толкова години, аз играя тази игра толкова дълго, в противен случай е супер забавно да се играе
Lep's World 2 Аркади rotk
Много много много много много много лошо
Изтеглете я няма да съжалявате
ТАЗИ ИГРА Е ТВЪРДЕ КРАТКА, аз обичах тази игра твърде много, НО когато стигнах до това ниво с магьосник, ТОВА СТАВА ПОЧТИ НЕВЪЗМОЖНО
Това приложение е страхотно обичам го
лесно е, но така и не намерих червената лепка
това е много добра игра и аз също я харесвам, но когато стигна до шеф на 11-то ниво, тя автоматично спира☹️☹️
👍👍👍
допълнителната пробна опция за гледане на видео не работи при използване на мобилни данни, така че какво може да се поправи? btw съм сигурен, че данните работят
Нищо
Lep's World 2 Arkády cqj
Много готина игра
Тази игра е стахотна
Lep's World 2 Παιχνίδια arcade awc
Ще дам 3 звезди, защото тази игра не е по-трудна, отколкото мисля, че я направи по-трудна
Най-яката игра на света
Видя
Добре е, но не е много добре и не е много лошо
Не знам как да убия шефа от ниво 8 може ли някой да помогне
Хубава игра, но е много трудна след някои светове, но не е проблем, тя е много неудобна игра с HD в графиката също обичам тази игра и сега играя leps world 3 завърших тази игра, така че сега играя leps world 3
Обичам тази игра, но има толкова много добавки и толкова малко нива
): );
Просто е невероятно 💖