Post by rupnordselniathir on Mar 14, 2022 1:22:02 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ Амнезія: Ігри Втеча з Кімнати ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Амнезія: Ігри Втеча з Кімнати IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ підвищити витривалість хак ▞▞▞
▞▞▞ Амнезія: Ігри Втеча з Кімнати 2022 version ▞▞▞
Дуже гарна гра.. Чудова
Мені дуже сподобалася гра
Досить хороша гра
Це була жорстка людина
Гарна гра, поки я не дійшов до лабораторії. Стрілки не працюють на головоломці з чотирма голівками Eistiein, що унеможливлює розв’язання головоломки. Видалення...
Я грав у цю гру і насолоджувався нею, поки вона не дійшла до гри Ейнштейна. Стрілки не спрацювали. Що б я не пробував. Я навіть подивився інструкцію. Я ненавиджу, що він просто перестав працювати.
Ця гра – це веселий досвід, головоломки досить складні, і деякі з них не мають сенсу, але це хороша гра
Це дуже хороша гра, вона складна і змушує вас використовувати свій мозок трохи більше. Реклама була короткою і не з’являлася достатньо разів, щоб завадити виконанню завдання. Єдина моя проблема полягає в тому, що деякі підказки не є такими корисними. Також коли закінчивши гру, ви відчуєте себе дуже успішним
Дуже цікаво!
Мені сподобалася ця гра.👍👍
👍
Добре гра. Підказки не дуже очевидні, тому це залежить від того, чи ви справді хороші, чи готові витрачати гроші на те, сподобається вам чи ні.
Я вже пробував збільшувати та зменшувати масштаб, з підручником і без, це все одно не вийде, смітник падає, але сміття в сміттєвому баку не рухатиметься, оскільки в інструкціях сказано, що мені потрібно видалити сміття, щоб побачити або отримати те, що знаходиться всередині сміттєвого бака. Я зробив так, як сказано в інструкціях, але все одно не можу видалити сміття, тому я не можу отримати наступну підказку або щось у сміттєвому баку ... І я не можу перейти на наступний рівень, якщо Я не можу дістати що всередині сміттєвого бака..
Хороша гра. Підказки розумні та можуть пропускати головоломки, якщо потрібно.
Amnesia - Room Escape Games સાહસિક yiuc
Справді дивовижно
Насолоджувався грою
Гаразд, це кидає виклик вашому розуму та сприяє гарному проведенню часу. можливо, зменшіть кількість оголошень, почніть з підказок і точно налаштуйте напрямок
Хороша маленька гра. На жаль, дуже незрозумілий, із занадто великою кількістю різних елементів керування, які були не дуже добре пояснені та підказками, які або розповідали вам надто мало, або розкривали головоломку. Потрібні описи елементів, які можна взаємодіяти, але ще не можна використовувати, щоб ви знали, що вони стануть важливими пізніше. Крім того, у виді кімнати підказки вказують на головоломки, які ще не можна розгадати. З певною роботою це може бути непогано, а видалення реклами та додаткових підказок коштує досить дешево.
👍👍👍
Чудова гра, але постійні збої при спробі переглянути відео для підказки
ความจำเสื่อม หลบหนี: หาทางออก ผจญภัย pam
Чудова гра про людину, яка втратила пам’ять і намагалася згадати, що з ним сталося
Дуже хороша розумова гра
Серйозно. Ви не можете дати нам хоча б 1 безкоштовну підказку? Підручник змушує мене грати в AD, щоб отримати цю підказку, щоб мати можливість закінчити підручник. Я б грав у реклами для підказок, але не змушуйте мою руку.
Складно та весело, але найкраще – це якомога більше підказок, просто перегляньте відео. Тепер це отримує п'ять зірок!!!!!! Нечувано отримати стільки, скільки потрібно. Це круто!!!!!
Fishing Clash: משחק דיג הדמיה qoy
Я спробував 3 ваші ігри, і я граю на Bluestacks, тому я можу мати набагато більший екран, але щоразу, коли запускається реклама, гра зависає, а реклама навіть не продовжується.
Мені дуже сподобалася ця гра, поки я не отримав відро з водою та швабру. Я натиснув на нього і спробував використати його для розливу на підлогу, а потім він зник. Пішов під’єднати шланг, сподіваючись, що він знову з’явиться, але ні...... все одно відра не знайшли. Я не можу продовжувати грати без нього.
Мені сподобалася ця гра! Чудова робота хлопці!
Я люблю цю гру! Головоломки не надто складні, але складні! Вже переграв 5 разів! Будь ласка, додайте ще одну главу! Дуже приємна гра, а реклама була розумною, я вважаю.
Це прекрасна гра, я з задоволенням проводжу час, граючи в неї 😊
У цій грі було багато хороших моментів. Моя найбільша проблема з цим полягає в тому, що частина тексту зникає занадто швидко для повільного читача, як я, особливо для головоломок.Коли я попросив підказку, щоб зрозуміти, що я пропустив, це просто вирішило б головоломку за мене, а не дало мені знову пояснення. Я думаю, що це має давати можливість повторити/додаткові підказки або розв’язати головоломку, а не автоматично. Я втратив можливість розібратися з ними самостійно, що було розчаруванням.
Гарна гра тільки головоломки надзвичайно складні
Було б добре, якби не реклама щохвилини